Gıda Güvenliği foto

ALBERK QA TEKNİK A.Ş Hakkında

  • Tarih, 03 Aralık 2020 Perşembe
  • Etiketler : ALBERK,TEKNİK,A.Ş,Hakkında,

ALBERK QA TEKNİK A.Ş Hakkında
2004 yılı Aralık ayında % 100 yerli sermaye ve Türk Mühendislerince kurulan ve Alberk Kalite Ekspertiz adı ile faaliyetlerine başlayan kuruluşumuz 2007 yılı Ağustos ayında isim değişikliği yaparak ALBERK QA ULUSLARARASI TEKNİK KONTROL VE BELGELENDİRME Ltd.Şti olarak tamamen tüzel kişiliğe haiz özel bir kurum niteliği kazanmış ve kısa sürede dürüst, iş ahlakına uygun, profesyonel ve tarafsız bir yaklaşımla sürdürdüğü çalışmalarıyla sektörünün en güvenilir kuruluşlarından biri olmuştur.

Firmamız büyüyen yapısının getirdiği kurumsallaşma gerekliliklerini daha iyi yerine getirebilmek amacı ile 2013 yılında unvan ve yapı değişikliği gerçekleştirerek; "Alberk QA Uluslararası Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş." ünvanını almıştır

QA TECHNIC, size ulusal ve uluslararası kapsamda en geniş ve güvenilir akreditasyon olanakları ve kurumsal yapısı ile Kalite Sistem Belgelendirmede, CE Ürün Belgelendirmede, Muayene ve Eğitim hizmetleri ile; ürün ve hizmetinize, markanıza ve firmanıza ulusal ve uluslararası alanlarda saygınlık ve katkı sağlamayı hedeflemektedir.

ALBERK QA TEKNİK, tarafsızlık ilkesi doğrultusunda belgelendirme taleplerini merkez ofisinden almakta ve yurt içerisinde TÜRKAK akreditasyonlu belgelendirme hizmeti sunmaktadır. Denetim ve raporlama dili Türkçe dir.

QA TECHNIC, bu hedeflerini doğrultusunda hizmet verdiği tüm ülke ve sektörlerde, aynı stratejiler ile katma değer oluşturarak, bilgi ve iş emeğine saygı duyarak, toplumsal ve sektörel iyileşmeyi ve iyileştirmeyi kendisine bir borç bilir.

QA TECHNIC olarak; tüm Türkiye’de TÜRKAK ve DAKKS akreditasyonu, yurt dışında ise DAKKS akreditasyonu ile Türkiye ve tüm dünyada, üst düzeyde yetişmiş ve sektörel tecrübeye sahip nitelikli denetim ekibimiz ve eğitmenlerimizin yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda güçlü ve büyük referanslarımız ile öncü, lider ve güven duyulan bir kuruluş olarak her zaman yanınızdayız.

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11