Gıda Güvenliği Yönetim Sitemi Belgelendirme, Eğitim ve Denetim Hizmetleri. ISO 22000:2005 Belgelendirme Hizmetleri. ISO 22000 Eğitimleri
Bize Ulaşın: İletişim & Başvuru Formu
Firmamız ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri faaliyetlerine yurtiçi ve yurtdışında uzman ekibi ile devam ettirmektedir. Faaliyet Alanlarımız ve referanslarımız ile ilgili detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.
Günümüzde eski usül gıda işleme ve tüketiciye sunma yaklaşımlarında gerek tüketicinin bilinçlenmesi gerekse ülkelerin gıda yasalarını daha sağlıklı ve güvenli gıda üretme doğrultusunda güncellemeler....
Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar
ISO 22000 HACCP PrensipleriTehlike analizi yapılması( Kritik Kontrol Noktaları ) lerin belirlenmesiKritik Sınırların belirlenmesiKKN lerdeki kontrolün izlenm....
Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar
İşletme Standart Operasyon ProsedürleriPersonel ve Personel HijyeniSOP1: Çalışan sağlığı ve personel hijyeniSOP2: El yıkamaSOP3: Eldiven ve alet ekipman kullanımıSOP4: Du....
Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar
Ürün fiyatlamasında yeni yaklaşımlar, kalite ve ürün performanslarından taviz verilemez noktaya ulaşılması, sorunsuz hizmet anlayışının yerleşmesi, 'müşteri dostu' olmak önemli bir rekabet stratejisi ....
Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar
HACCP; "Hazard Analysis Critical Control Points (Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları)" kavramının kısaltılmış halidir.HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir si....
Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar