Gıda Güvenliği foto

Gıda Güvenliği Makaleleri

10 Makale Listelendi

Firmamız ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri faaliyetlerine yurtiçi ve yurtdışında uzman ekibi ile devam ettirmektedir. Faaliyet Alanlarımız ve referanslarımız ile ilgili detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

Gıda Güvenliği

Gıda Güvenliği

Günümüzde eski usül gıda işleme ve tüketiciye sunma yaklaşımlarında gerek tüketicinin bilinçlenmesi gerekse ülkelerin gıda yasalarını “daha sağlıklı ve güvenli gıda üretme” doğrultusunda güncellemeler....

Devamını Oku

Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar

ISO 22000 HACCP Prensipleri

ISO 22000 HACCP Prensipleri

ISO 22000 HACCP PrensipleriTehlike analizi yapılması( Kritik Kontrol Noktaları ) lerin belirlenmesiKritik Sınırların belirlenmesiKKN lerdeki kontrolün izlenm....

Devamını Oku

Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar

İşletme Standart Operasyon Prosedürleri

İşletme Standart Operasyon Prosedürleri

 İşletme Standart Operasyon ProsedürleriPersonel ve Personel HijyeniSOP1: Çalışan sağlığı ve personel hijyeniSOP2: El yıkamaSOP3: Eldiven ve alet ekipman kullanımıSOP4: Du....

Devamını Oku

Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar

Gıda Güvenliğine Genel Bakış

Gıda Güvenliğine Genel Bakış

Ürün fiyatlamasında yeni yaklaşımlar, kalite ve ürün performanslarından taviz verilemez noktaya ulaşılması, sorunsuz hizmet anlayışının yerleşmesi, 'müşteri dostu' olmak önemli bir rekabet stratejisi ....

Devamını Oku

Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar

HACCP Tanımı Tarihçesi

HACCP Tanımı Tarihçesi

HACCP; "Hazard Analysis Critical Control Points (Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları)" kavramının kısaltılmış halidir.HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir si....

Devamını Oku

Eklenme, 04 Kasım 2012 Pazar

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11