Gıda Güvenliği foto

TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon

  • Eklenme, 12 Ekim 2020 Pazartesi
  • Etiketler : 13027,Gıda,Üretim,Yerlerinde,Hijyen,Sanitasyon,

TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon
TS 13027 Gıda Üretim Yerleri Hijyen ve Sanitasyon TS 13027 Standardı Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon için genel kurallardır.

Tüketiciye zarar vermemek amacıyla güvenli gıda üretmek için; gerekli olan temel çevre ve üretim koşullarını sağlar.
Bunun sonucunda ürün güvenliğini tehdit edebilecek temel bazi önlemler baştan sağlanır ve gıdada oluşacak tehlikelerin önüne geçilir.

İletişim & Başvuru Formu

TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11