Gıda Güvenliği foto

Gıda Güvenliği

  • Eklenme, 05 Ekim 2020 Pazartesi
  • Etiketler : Gıda,Güvenliği,

Gıda Güvenliği
Günümüzde eski usül gıda işleme ve tüketiciye sunma yaklaşımlarında gerek tüketicinin bilinçlenmesi gerekse ülkelerin gıda yasalarını “daha sağlıklı ve güvenli gıda üretme” doğrultusunda güncellemeleri nedeniyle çok önemli değişimler meydana gelmiş ve gıda güvenliği konusu son yılların en önemli toplumsal konusu olmuştur. 

Gıda Güvenliği Hizmetleri

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.Standard, gıda güvenliği için tehlike oluşturabilecek durumları belirler v....

Devamını Oku

Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba

HACCP Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları

HACCP Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir. Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, ekipman hijy....

Devamını Oku

Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba

BRC Küresel Gıda Standardı Ambalaj Sektörü

BRC Küresel Gıda Standardı Ambalaj Sektörü

Akredite edilmiş bir 3. taraf belgelendirme kuruluşu tarafından değerlendirilmek ve belgelendirilmek sektör içinde belli bir ayrıcalık sağlar.Hem üreticiler hem de tedarikçiler için geçerl....

Devamını Oku

Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba

TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon

TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon

TS 13027 Gıda Üretim Yerleri Hijyen ve Sanitasyon TS 13027 Standardı Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon için genel kurallardır.Tüketiciye zarar vermemek amacıyla güvenli gıda ü....

Devamını Oku

Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11