Gıda Güvenliği Yönetim Sitemi Belgelendirme, Eğitim ve Denetim Hizmetleri. ISO 22000:2005 Belgelendirme Hizmetleri. ISO 22000 Eğitimleri
Bize Ulaşın: İletişim & Başvuru Formu
Günümüzde eski usül gıda işleme ve tüketiciye sunma yaklaşımlarında gerek tüketicinin bilinçlenmesi gerekse ülkelerin gıda yasalarını daha sağlıklı ve güvenli gıda üretme doğrultusunda güncellemeleri nedeniyle çok önemli değişimler meydana gelmiş ve gıda güvenliği konusu son yılların en önemli toplumsal konusu olmuştur.
ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.Standard, gıda güvenliği için tehlike oluşturabilecek durumları belirler v....
Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba
HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir. Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, ekipman hijy....
Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba
Akredite edilmiş bir 3. taraf belgelendirme kuruluşu tarafından değerlendirilmek ve belgelendirilmek sektör içinde belli bir ayrıcalık sağlar.Hem üreticiler hem de tedarikçiler için geçerl....
Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba
TS 13027 Gıda Üretim Yerleri Hijyen ve Sanitasyon TS 13027 Standardı Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon için genel kurallardır.Tüketiciye zarar vermemek amacıyla güvenli gıda ü....
Eklenme, 19 Eylül 2012 Çarşamba