Gıda Güvenliği foto

Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu

  • Eklenme, 09 Aralık 2020 Çarşamba
  • Etiketler : Uygunluk,Değerlendirme,Kuruluşu,

Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
G İşareti Tebliği, 06.12.2006 tarih ve 26368 sayılı Resmi Gazete'de “Yapı Malzemeleri Yönetmeliği Kapsamında Olup CE İşareti Taşıması Mecburi Olmayan Yapı Malzemelerinin Tâbi Olacakları Ulusal Düzenlemeler Hakkında Tebliğ” yayınlanmıştır.

 
G İşareti Yönetmeliği G ye tabi yapı malzemeleri, bina ve diğer inşaat mühendisliği işlerini içeren yapı işlerinde kalıcı olarak kullanılan ve CE ye tabi olmayan ürünler olarak tanımlanmaktadır.Hazır Beton ve inşaat demiri (beton çelik çubukları), bu tanıma giren yüzlerce malzeme içinde en önemlileri olarak ön plana çıkmaktadır.

Çevre Orman ve Şehircilik Bakanlığı tarafından: Alberk QA Technic Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirildi.

İletişim & Başvuru Formu

Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11