Gıda Güvenliği Yönetim Sitemi Belgelendirme, Eğitim ve Denetim Hizmetleri. ISO 22000:2005 Belgelendirme Hizmetleri. ISO 22000 Eğitimleri
Bize Ulaşın: İletişim & Başvuru Formu
G İşareti Tebliği, 06.12.2006 tarih ve 26368 sayılı Resmi Gazete'de Yapı Malzemeleri Yönetmeliği Kapsamında Olup CE İşareti Taşıması Mecburi Olmayan Yapı Malzemelerinin Tâbi Olacakları Ulusal Düzenlemeler Hakkında Tebliğ yayınlanmıştır.
G İşareti Yönetmeliği G ye tabi yapı malzemeleri, bina ve diğer inşaat mühendisliği işlerini içeren yapı işlerinde kalıcı olarak kullanılan ve CE ye tabi olmayan ürünler olarak tanımlanmaktadır.Hazır Beton ve inşaat demiri (beton çelik çubukları), bu tanıma giren yüzlerce malzeme içinde en önemlileri olarak ön plana çıkmaktadır.
Çevre Orman ve Şehircilik Bakanlığı tarafından: Alberk QA Technic Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirildi.
Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz