Gıda Güvenliği foto

Ürün Belgelendirme ve Muayene Sempozyumu

  • Eklenme, 05 Ekim 2020 Pazartesi
  • Etiketler : Ürün,Belgelendirme,Muayene,Sempozyumu,

Ürün Belgelendirme ve Muayene Sempozyumu
23-24 Mayıs 2011 tarihleri arasında 1. Ürün Belgelendirme ve Muayene Hizmetleri Sempozyumu, tüm çalışanlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Gıda Güvenliği Haberleri

ALBERK QA TECHNIC, Sınav ve Belgelendirme Yapmak üzere MYK tarafından Yetkilendirildi

ALBERK QA TECHNIC, Sınav ve Belgelendirme Yapmak üzere MYK tarafından Yetkilendirildi

MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) Yönetim Kurulu Kararı ile Firmamız ALBERK QA ULUSLARARASI TEKNİK KONTROL ve BELGELENDİRME A.Ş. 18 Ulusal Yeterlilikte sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkilendirilm....

Devamını Oku

Eklenme, 01 Şubat 2017 Çarşamba

Kalite Uzmanlığı Sertifika Programı

Kalite Uzmanlığı Sertifika Programı

Kariyerinizde Yeni bir Başlangıç için KAÇIRILMAYACAK Fırsat! Tüm sistem denetimlerini yapabilmenize olanak sağlayacak olan bu eğitim Cumartesi Pazar günleri olup, grup katılımlarda indirim uygulanmakt....

Devamını Oku

Eklenme, 24 Temmuz 2012 Salı

Dünya Veteriner Hekimliği Yılı Etkinlikleri

Dünya Veteriner Hekimliği Yılı Etkinlikleri

Dünya Veteriner Hekimliği Yılı etkinlikleri çerçevesinde planlanan gıda eğitimlerinden birincisi ISO 22000 Gıda Güvenliği Baş Denetçi Eğitimi 30 Mart-03 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştir....

Devamını Oku

Eklenme, 24 Temmuz 2012 Salı

Ürün Belgelendirme ve Muayene Sempozyumu

Ürün Belgelendirme ve Muayene Sempozyumu

23-24 Mayıs 2011 tarihleri arasında 1. Ürün Belgelendirme ve Muayene Hizmetleri Sempozyumu, tüm çalışanlarımızın katılımı ile gerçekleşti..

Devamını Oku

Eklenme, 24 Temmuz 2012 Salı

ISO 22000 Gıda Güvenliği

iso denetim

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11