Gıda Güvenliği foto

ISO 50001:2018 Temel Bilgilendirme Eğitimi (1 gün) Online

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori ISO 50001:2018 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ
Eğitim Adı ISO 50001:2018 Uygulama Eğitimi (2 gün)
Eğitim Amacı ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Standart maddelerinin yorumlanarak sistem kurma ve uygulama çalışmalarına katkı sağlanmasıdır
Katılımcı Profili Bir ISO 50001 Enerji yönetim sisteminin planlanması, uygulanması, sürdürülmesi, izlenmesi veya tetkik edilmesinde yer alan herkes
Eğitim Yöntemi Interaktif yaklaşımla konu anlatımı
Eğitim Detay
  • Enerji Yönetimi Nedir?


    ISO 50001:2018 standardı nedir/ne


  • değidir?


    Yönetim Sistemi Standartlarının


  • Yapısı



  • Enerji yönetimi standartlarının kısa


  • tarihçesi



  • ISO 50001 EnYS’nin yararları



  • ISO 50001: 2018 versiyonunun


  • getirdiği yenilikler



  • Enerji Yönetimi ile ilgili kritik


  • tanım ve kavramlar


    ISO 50001 Enerji yönetim sistemi


  • gereklilikleri


    1.      Kuruluşun bağlamı


    2.      Liderlik


    3.      Planlama


    4.      Destek


    5.      Operasyon


    6.      Performans değerlendirme


    7.      İyileştirme


    Enerji yönetim sistemi kurulumunun


  • aşamaları


Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri Online
Eğitim Süresi
Eğitmen Alberk QA Technic

İletişim & Başvuru Formu

ISO 50001:2018 Temel Bilgilendirme Eğitimi (1 gün) Online Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11