Gıda Güvenliği foto

ISO 14001:2015 GEÇİŞ EĞİTİMİ Online

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori ISO 14001:2015 BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO9001,ISO14001,ISO45001 YÖNETİM SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı ISO 14001:2015 e geçişin nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenmenize yardımcı olabilmek
Katılımcı Profili ISO 14001:2015 i kurmak isteyen kurumlar ISO 14001:2015 e geçiş yapmak isteyen tüm kuruluşların sistemden sorumlu olanlar Çevre Yönetimi Uzmanları
Eğitim Yöntemi Konu anlatımı, tartışma, grup çalışması, örnek vaka değerlendirmeleri, örnek uygulamaları
Eğitim Detay
  • ISO 14001 genel bilgiler
    Yeni Revizyonun Temel Özellikleri

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri Online
Eğitim Süresi
Eğitmen Alberk QA Technic

İletişim & Başvuru Formu

ISO 14001:2015 GEÇİŞ EĞİTİMİ Online Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11