Gıda Güvenliği foto

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ - GEÇİŞ EĞİTİMİ Online

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori ISO 9001:2008 BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO9001,ISO14001,ISO45001 YÖNETİM SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı ISO 9001:2008den ISO 9001:2015e geçişin nasıl yapılması gerektiği
Katılımcı Profili Bu eğitim ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi üzerine planlama, uygulama, bakım ve tetkik aşamalarında görev alan ilgililer için geliştirildi. Bu eğitimi alacak kişilerin ISO 9001:2008 ve Kalite Yönetim Sistemi temel prensipleri hakkında iyi derece bilgi seviyesinde olması gerekir.
Eğitim Yöntemi Konu anlatımı, tartışma, grup çalışması, örnek vaka değerlendirmeleri, örnek uygulamaları
Eğitim Detay
  • •Giriş
    Yeni Revizyonun Temel Özellikleri
    •İlgili Standartlar
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 4 - Kuruluşun İçeriği
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 5 - Liderlik
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 6 - Planlama
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 7 - Destek
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 8 - Operasyon
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 9 - Performans Değerlendirme
    •ISO 9001: 2015 Bölüm 10 - İyileştirme
    •ISO 9001: 2015 Yeni Kavramlar ve Terminoloji
    •ISO 9001: 2015 Standardına Geçiş Planlaması
    •Özet

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri Online
Eğitim Süresi
Eğitmen Alberk QA Technic

İletişim & Başvuru Formu

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ - GEÇİŞ EĞİTİMİ Online Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11