Gıda Güvenliği foto

IPC ONAYLI ISO 14001:2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Online

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori ISO 14001:2015 BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO9001,ISO14001,ISO45001 YÖNETİM SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı Katılımcılara kuruluşlarında ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sisteminin kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek, sistem için denetçi baş denetçi yetiştirmek
Katılımcı Profili ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemini uygulamaya başlayacak olan veya uygulayan tüm sistem sorumluları, danışmanlar ve denetçiler
Eğitim Yöntemi Konu Anlatımı , Tartışma, Grup Çalışması
Eğitim Detay
  • Denetçi belgelendirmede IPC’ nın rolü
    Çevre Yönetim Sistemi tanımlamaları
    ÇYS temelleri ve Standartları
    ISO 14001 standardının tetkikçi gözüyle incelenmesi
    ISO 14001 Şartları, İçeriği ve Yorumlanması
    Çalışanların yeterliliği                                  
    Denetleme Standardı ISO 19011 ve Denetçi özellikleri
    Tetkikçi, baş tetkikçi ve tetkik edilenin sorumluluk ve faaliyetleri
    Denetime süreç yaklaşımı ve Denetim planlama
    Açılış toplantısı
    Kanıt toplama
    Denetimi raporlama
    Kapanış toplantısı

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri Online
Eğitim Süresi
Eğitmen Alberk QA Technic

İletişim & Başvuru Formu

IPC ONAYLI ISO 14001:2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Online Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11