Gıda Güvenliği foto

IPC ONAYLI ISO9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞDENETÇİ EĞİTİMİ İstanbul

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori ISO 9001:2015 BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ - GEÇİŞ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Organizasyonların müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olarak kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve ISO tarafından yayınlanmış olan bir standartlar bütünüdür. Katılımcılara kuruluşlarında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek, sistem için denetçi__baş denetçi yetiştirmek
Katılımcı Profili ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini uygulamaya başlayacak olan veya uygulayan tüm sistem sorumluları, danışmanlar, denetçiler ve denetçi adayları
Eğitim Yöntemi Konu anlatımı, tartışma, grup çalışması, örnek vaka değerlendirmeleri, örnek uygulamaları
Eğitim Detay
  • Denetçi belgelendirmede IPC nın rolü
    ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standart Maddeleri
    Kalite Yönetimi Sistemi'nin Kurulması ve Uygulanması Süreci
    Kalite Sistemi Dokümantasyon Organizasyonu
    Çalışanların yeterliliği Denetleme Standardı
    ISO 19011:2018 Denetçi özellikleri
    Tetkikçi, baş tetkikçi ve tetkik edilenin sorumluluk ve faaliyetleri
    Denetime süreç yaklaşımı
    Denetim planlama Açılış toplantısı
    Kanıt toplama
    Denetimi raporlama
    Kapanış toplantısı
    Örnek tetkik uygulamaları

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri İstanbul
Eğitim Süresi
Eğitmen 5

İletişim & Başvuru Formu

IPC ONAYLI ISO9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞDENETÇİ EĞİTİMİ İstanbul Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11