Gıda Güvenliği foto

IPC ONAYLI OHSAS 18001:2007 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ__ANKARA İstanbul

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori IRCA ONAYLI ISO 45001 ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO9001,ISO14001,ISO45001 YÖNETİM SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı Katılımcılara kuruluşlarında OHSAS 18001:2007 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sisteminin kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek, sistem için denetçi__baş denetçi yetiştirmek
Katılımcı Profili OHSAS 18001:2007 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemini uygulamaya başlayacak olan veya uygulayan tüm sistem sorumluları, danışmanlar, denetçiler ve denetçi adayları.
Eğitim Yöntemi Konu Anlatımı,Tartışma,Grup Çalışması
Eğitim Detay
  • Denetçi belgelendirmede IPC nin rolü  
    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sisteminin amacı
    OHSAS 18001 standardı maddelerinin incelenmesi
    OHSAS 18001in faydaları
    Risk değerlendirme
    Dokümantasyon
    Acil durum planları
    Mevzuat (Yeni İş Kanunu ve yönetmelikler dâhil)
    Akreditasyon ve Belgelendirme
    Çalışanların yeterliliği
    Denetçi özellikleri
    Tetkikçi, baş tetkikçi ve tetkik edilenin sorumluluk ve faaliyetleri
    Denetime süreç yaklaşımı
    Denetim planlama
    Açılış toplantısı
    Kanıt toplama
    Denetimi raporlama
    Kapanış toplantısı
    Örnek tetkik uygulamaları

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri İstanbul
Eğitim Süresi
Eğitmen 5

İletişim & Başvuru Formu

IPC ONAYLI OHSAS 18001:2007 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ__ANKARA İstanbul Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11