Gıda Güvenliği foto

IPC ONAYLI OHSAS18001:2007 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Ankara

Eğitim Başvurusu

Eğitime katılmak yada önkayıt yaptırmak için Eğitim Başvuru Formunu doldurabilirsiniz yada eğitim planlama sorumlumuzdan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimleiletişim'e geçiniz.

EĞİTİM DETAYI
Eğitim Kategorisi YÖNETİM SİSTEMLERİ
Alt kategori IRCA ONAYLI ISO 45001 ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Adı ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ - GEÇİŞ EĞİTİMİ
Eğitim Amacı Katılımcılara kuruluşlarında ISO OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sisteminin kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek, sistem için denetçi__baş denetçi yetiştirmek
Katılımcı Profili ISO OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemini uygulamaya başlayacak olan veya uygulayan tüm sistem sorumluları, danışmanlar, denetçiler ve denetçi adayları.
Eğitim Yöntemi Konu anlatımı, tartışma, grup çalışması
Eğitim Detay
  • Denetçi belgelendirmede IPC nın rolü 
    İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sisteminin amacı 

  • OHSAS 18001 standardı maddelerinin incelenmesi 

  • OHSAS 18001’in faydaları 
    Risk değerlendirme 
    Dokümantasyon 
    Acil durum planları 
    Mevzuat (Yeni İş Kanunu ve yönetmelikler dahil) 

  • Akreditasyon ve Belgelendirme 
    Çalışanların yeterliliği 
    Denetçi özellikleri 

  • Tetkikçi, baş tetkikçi ve tetkik edilenin sorumluluk ve faaliyetleri 

  • Denetime proses yaklaşımı 
    Denetim planlama 
    Açılış toplantısı 
    Kanıt toplama 
    Denetimi raporlama 
    Kapanış toplantısı 
    Örnek tetkik uygulamaları

Eğitim Tarihi Sorunuz
Eğitim Şehri Ankara
Eğitim Süresi
Eğitmen Alberk QA Technic

İletişim & Başvuru Formu

IPC ONAYLI OHSAS18001:2007 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Ankara Eğitimine Başvuru veya Önkayıt yaptırmak için aşağıdaki formu doldurunuz, detaylı bilgi yada başvuru için bizimle iletişime geçiniz

Eğitim Programlarımız

Gıda Güvenliği Terimleri

gıda güvenliği

HACCP Nedir

HACCP, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak uygulanan bir sistemdir.

Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, donanım hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenebilmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir sistemdir.

İletişim Formu
Teknik Destek
kapat
Sistem Belgelendirme Dept.
0216 572 4910 - 11